Иза десет култура: Визуелне фреквенције - 14.11.2017.

ИЗА ДЕСЕТ КУЛТУРА општи је назив осам специјализованих емисија Културно-уметничког програма: „Питање за размишљање" доноси интервјуе са личностима упечатљивог ауторског рукописа из свих домена уметности и културе Војводине, Визуелне фреквенције" посвећене су ликовним уметностима, Душа иште позориште" театарским дешавањима, премијерама, фестивалима, „Гравитација књиге" књижевности, промоцијама књига, новим насловима, ауторима и књижевним феноменима, „Тон по тон" бави се догађајима и концертима уметничке музике, „Кратки резови" су посвећени филмској уметностима и новитетима на домаћој и светској филмској сцени, „Матица" говори о најактуелнијим збивањима у нашој најстаријој установи књижевности, науке и културе, Матици српској и „Плави пламен" посвећена је феноменима живота кроз преплитање уметности, духовности и науке.

Подели видео са пријатељима
Оцена 5.00
Број гледања: 239

Молимо вас да пре слања коментара прочитате следеће упутство:

Коментари који садрже псовке, вређање, претње, непристојан говор, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било које врсте неће бити објављени.

РТВ задржава право избора коментара који ће бити објављени, као и право скраћивања коментара.

Молимо вас да приликом остављања коментара коментаришете тему емисије и да се уздржите од изношења мишљења и коментарисања ствари које нису у вези са темом на коју се коментар односи.

Такође напомињемо да водите рачуна о правописној и граматичкој исправности текста приликом остављања коментара.

Коментаре којима нам скрећете пажњу на словне грешке и друге пропусте не објављујемо, али ће бити прослеђени уреднику и на томе се захваљујемо.

Коментаре који се односе на уређивачку политику и сугестије не објављујемо. Њих можете послати на мејл budite.saradnik@rtv.rs.

Број карактера је ограничен на 2000.

Коментари написани великим словима неће бити објављени.

Мишљења изнесена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не представљају ставове РТВ.

Забрањено је свако поновно постављање овог видео материјала на друге сајтове.

Ваш коментар

Ваше име


Ваша e-mail адреса


Ваш коментар
2000