Потрошачки репортер - 17.11.2018.

СИЈАЛИЦЕ

Емисија "Потрошачки репортер" емитује се на РТВ-у у сарадњи са Асоцијацијом потрошача Србије, од марта 2012. године, у оквиру пројекта "Одговоран потрошач за одрживу будућност", финансиран од амбасаде Краљевине Норвешке, којим су предвиђене 52 емисије.

До сада је успешно обрађено мноштво тема, а учествовало је више од сто различитих саговорника. Тематски прилози односе се на одговорног потрошача, где нам је главни циљ била едукација и информисање потрошача о неопходности што веће примене обновљивих извора енергије, пре свега за потребе грејања, производњу електричне енергије, али и повећање процента енергетске ефикасности, највише у домаћинствима, затим рециклаже и селективног одлагања отпада који се, прерадом може поново искористити као нова сировина или као енергент и тако уштедети знатна средства.

"Потрошачки репортер" је такође успешно испратио и у емисији презентовао сва истраживања АПОС-а која су представљена на Округлим столовима у Нишу, Пожаревцу, Бору, Шапцу, Вршцу, Новом Саду, Београду о значају еколошких рекламних порука и друштвене одговорности произвођача према потрошачима и животној средини.

Поред тема из области екологије и покушали смо да едукујемо наше потрошаче о томе која су њихова права, како могу да их користе и коме могу да се обрате у случају да су им она ускраћена иако је то Закон о заштити потрошача јасно дефинисао.

Подели видео са пријатељима
Оцена 0.00
Број гледања: 400

Забрањено је свако поновно постављање овог видео материјала на друге сајтове.

Молимо вас да пре слања коментара прочитате следеће упутство:

Коментари који садрже псовке, вређање, претње, непристојан говор, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било које врсте неће бити објављени.

Такође, нећемо објавити коментаре који у себи садрже линк ка неком другом сајту.

РТВ задржава право избора коментара који ће бити објављени, као и право скраћивања коментара.

Молимо вас да приликом остављања коментара коментаришете тему емисије и да се уздржите од изношења мишљења и коментарисања ствари које нису у вези са темом на коју се коментар односи.

Такође напомињемо да водите рачуна о правописној и граматичкој исправности текста приликом остављања коментара.

Коментаре којима нам скрећете пажњу на словне грешке и друге пропусте не објављујемо, али ће бити прослеђени уреднику и на томе се захваљујемо.

Коментаре који се односе на уређивачку политику и сугестије не објављујемо. Њих можете послати на мејл budite.saradnik@rtv.rs.

Број карактера је ограничен на 2000.

Коментари написани великим словима неће бити објављени.

Мишљења изнесена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не представљају ставове РТВ.

Ваш коментар

Ваше име


Ваша e-mail адреса


Ваш коментар
2000