Велики одмор - 11.11.2017.

Традиционална настава не може више да задовољи потребе савременог друштва. Трагом иновација у настави стигли смо до Гимназије "Исидора Секулић" у Новом Саду, а о осавремењавању наставних метода говорили су: директорка Исидорине гимназије, Ружица Вукобратовић, професорка математике Ивана Милановић и матуранти.

Саветодавна услуга са родитељског телефона 0800 007 000 је анонимна, поверљива, бесплатна и професионална. Са друге стране линије јављају се искусне саветнице у области бриге о деци и породици, а за „Велики одмор“ говориле су руководилац SOS дечије линије и родитељског телефона, социјални радник Жељка Бургунд и психолог и супервизор родитељског телефона Христина Брђовић.

Аутор: Биљана Куриш

Подели видео са пријатељима
Оцена 0.00
Број слушања: 73

Молимо вас да пре слања коментара прочитате следеће упутство:

Коментари који садрже псовке, вређање, претње, непристојан говор, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било које врсте неће бити објављени.

РТВ задржава право избора коментара који ће бити објављени, као и право скраћивања коментара.

Молимо вас да приликом остављања коментара коментаришете тему емисије и да се уздржите од изношења мишљења и коментарисања ствари које нису у вези са темом на коју се коментар односи.

Такође напомињемо да водите рачуна о правописној и граматичкој исправности текста приликом остављања коментара.

Коментаре којима нам скрећете пажњу на словне грешке и друге пропусте не објављујемо, али ће бити прослеђени уреднику и на томе се захваљујемо.

Коментаре који се односе на уређивачку политику и сугестије не објављујемо. Њих можете послати на мејл budite.saradnik@rtv.rs.

Број карактера је ограничен на 2000.

Коментари написани великим словима неће бити објављени.

Мишљења изнесена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не представљају ставове РТВ.

Забрањено је свако поновно постављање овог видео материјала на друге сајтове.

Ваш коментар

Ваше име


Ваша e-mail адреса


Ваш коментар
2000