Жена у кутији - 25.06.2017.

- У овој емисији могли сте да сазнате који закона вас штите и које су њихове предности или мањкавости. Које законе имамо а који нам и даље недостају. Говориле смо о Закону о раду, Закону о породичном насиљу, Закону о родној равноправности, Закону о забрани дискриминације,

- Кроз непознату рубрику желеле смо да вам отворимо очи, укажемо на стереотипна размишљања и пробамо да задамо ударац предрасудама.  Да ли жена може бити добра полицајка, да ли постоје женски и мушки филмови, да ли је природно да мајка доји дете ван куће, да ли песме могу да утичу на формирање одређеног мишљења,

- А наше успешне жене у кутији биле су глумице, ученице, списатељице, маратонке, предузетнице, револуционарке, присетићемо се неких именом и презименом,

- У културној рубрици представљале смо уметничка дела и покушавале кроз њих да истакнемо женску улогу. Да ли представљајући саме ауторке, или анализирајући дела кроз женску призму. Па тако смо до сада радиле приказе представа, филмова, серија, ликовних изложби, и слично.

Уреднице: Милица Кравић, Тамара Сријемац и Милена Драговић

Подели видео са пријатељима
Оцена 5.00
Број слушања: 515

Молимо вас да пре слања коментара прочитате следеће упутство:

Коментари који садрже псовке, вређање, претње, непристојан говор, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било које врсте неће бити објављени.

РТВ задржава право избора коментара који ће бити објављени, као и право скраћивања коментара.

Молимо вас да приликом остављања коментара коментаришете тему емисије и да се уздржите од изношења мишљења и коментарисања ствари које нису у вези са темом на коју се коментар односи.

Такође напомињемо да водите рачуна о правописној и граматичкој исправности текста приликом остављања коментара.

Коментаре којима нам скрећете пажњу на словне грешке и друге пропусте не објављујемо, али ће бити прослеђени уреднику и на томе се захваљујемо.

Коментаре који се односе на уређивачку политику и сугестије не објављујемо. Њих можете послати на мејл budite.saradnik@rtv.rs.

Број карактера је ограничен на 2000.

Коментари написани великим словима неће бити објављени.

Мишљења изнесена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не представљају ставове РТВ.

Забрањено је свако поновно постављање овог видео материјала на друге сајтове.

Ваш коментар

Ваше име


Ваша e-mail адреса


Ваш коментар
2000