5kazanje - 24.07.2015.

Emisija "5kazanje" donosi nove velike priče malih ljudi. Autor Bora Otić gledaocima će i ovog puta ponuditi nadahnute ispovesti stvarnog čoveka koji je zbog svog hobija, autentičnosti i neobičnosti ličnog života zanimljiviji od blaziranih priča koje tako često plasiraju mejnstrim mediji. Pritom će etnička raznovrsnost Vojvodine i ovog puta vešto biti upotrebljena kako bi se predstavilo i naglasilo bogastvo jezika, običaja i ljudi.

Ova je emisija oslobođena uslovljenosti globalnim trendovima, bez "retuša" komercijalizovane korporativne estetike, pravljena među publikom, o publici i za publiku, a gledaoci će i večeras moći da pogledaju pet odvojenih priloga - petkazanja, između kojih će SMS-om i imejlom biti u prilici da se uključe u program i daju predloge šta treba snimiti i da na taj način odrede lokaciju i sadržaj narednih epizoda.

Gledaoci pišu, pozivaju, predlažu teme i aktivno učestvuju u kreiranju sadržaja emisije, SMS-om na +381 64 819 50 72 ili imejlom na 5kazanje@gmail.com.

Urednik i autor: Bora Otić

Podeli video sa prijateljima
Ocena 4.36
Broj gledanja: 1097
Коментари
Број коментара 1
 
Tomo Kuzmanovic 27.07.2015 11:06
Predlazem nekoliko tema - 1. selo sa najvise kuca nabijaca koje valjaju i mogu se kupiti, kao sto su npr. Melenci itd, 2. najbolja sela kao sto su Kukujevci sa 350 novih kuca, 3. lepa jezera i njihova okolina, kao sto su Sot, Ljuba, Satrinci itd, 4.sela koja ne umiru kao Dupljaja,gde je pozitivan prirastaj, 5.sela bez kafana, kao Petrovcic, 6. sela koja umiru gde su kuce bagatela, kao Pacir, pojas u Banatu prema granici, 7. sela gde valja voda u ovo vreme zege kao Dubovac, 8. Vrdnik i druge banje bez saobracaja, jezera na Fruskoj gori, hoce li zivnutu Ovca posle novog mosta i lekovita voda u Ovci itd.Teme o organskoj proizvodnji u LJutovu i drugde svakog zanimaju.Gde bi moglo da se u penziji ode i pravi hrana, a i pobegne sa gradskog betona. Ima li kisele zemlje u Vojvodini za borovnice itd. Pozdrav
(2)
(0)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000