5kazanje - 16.02.2018.

Emisija "5kazanje" donosi nove velike priče malih ljudi. Autor Bora Otić gledaocima će i ovog puta ponuditi nadahnute ispovesti stvarnog čoveka koji je zbog svog hobija, autentičnosti i neobičnosti ličnog života zanimljiviji od blaziranih priča koje tako često plasiraju mejnstrim mediji. Pritom će etnička raznovrsnost Vojvodine i ovog puta vešto biti upotrebljena kako bi se predstavilo i naglasilo bogastvo jezika, običaja i ljudi.

Ova je emisija oslobođena uslovljenosti globalnim trendovima, bez "retuša" komercijalizovane korporativne estetike, pravljena među publikom, o publici i za publiku, a gledaoci će i večeras moći da pogledaju pet odvojenih priloga - petkazanja, između kojih će SMS-om i imejlom biti u prilici da se uključe u program i daju predloge šta treba snimiti i da na taj način odrede lokaciju i sadržaj narednih epizoda.

Gledaoci pišu, pozivaju, predlažu teme i aktivno učestvuju u kreiranju sadržaja emisije, SMS-om na +381 64 819 50 72 ili imejlom na 5kazanje@gmail.com.

Urednik i autor: Bora Otić

Podeli video sa prijateljima
Ocena 2.67
Broj gledanja: 3247
Коментари
Број коментара 2
 
nikolic zoran  18.02.2018 13:58
hvala na prilozima. svaku Vasu epizodu odgledam. Najbolja emisija koja postoji na televiziji. U ovoj eri sunda i kica jedino je Vasa emisija prava. Bez preterivanja posto prevrcem sve kanale samo Vas gledam. Zelim Vam sve najbolje. Sto bi rekli klinci emisija je VRH.
(8)
(2)
Miki 19.02.2018 08:45
@nikolic zoran Zoki, samo "klinci" odgojeni na šundu i kiču kažu VRH! ono malo što je još ostalo normalno ne kaže VRH. a slažem se da je emisija odlična. ranije je bila još bolja
(3)
(0)
VLADIMIR RUBIĆ 23.02.2018 22:13
EMISIJA JE ORGINALNA I ODLIČNA, GLEDAMO JE I MI U HRVATSKOJ (SLAVONIJA), NE BI BILO LOŠE KADA BI PRONAŠLI, A TOGA IMA, I U KOMŠILUKU (SLAVONIJA) SLIČNIH TEMA (kulinijade, konjskih zaprega i sl) PA PREZENTIRATI GLEDATELJIMA SLIČNOST OVIH NARODA ili bolje rečeno sličnost podneblja. DA SE NIKADA NE PONOVI DIVLJAŠTVO DEVEDESETIH, POSEBNO LAŽ o ugroženosti, DA EMISIJAMA ŠIRITE DOBROSUSJEDSTVO, PRIJATELJA BIRAŠ, SUSJEDA NE, O ZAJEDNIŠTVU KATOLIČANSTVA I PRAVOSLAVLJA, O BUDUČNOSTI DJECE I UNUČADI O PROSPERITETU KROZ RAD a ne lažima izazivati MRŽNJU, NITKO NEMA PRAVO NA PREDNOST AKO JE STEKAO IMANJE LAŽIMA, PREVARAMA A NE POŠTENIM RADOM, SAMO RAD I POŠTENJE MOŽE BITI ZALOGA BUDUČNOSTI
POZDRAV
(5)
(1)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000