5kazanje - 29.06.2018.

Emisija "5kazanje" donosi nove velike priče malih ljudi. Autor Bora Otić gledaocima će i ovog puta ponuditi nadahnute ispovesti stvarnog čoveka koji je zbog svog hobija, autentičnosti i neobičnosti ličnog života zanimljiviji od blaziranih priča koje tako često plasiraju mejnstrim mediji. Pritom će etnička raznovrsnost Vojvodine i ovog puta vešto biti upotrebljena kako bi se predstavilo i naglasilo bogastvo jezika, običaja i ljudi.

Ova je emisija oslobođena uslovljenosti globalnim trendovima, bez "retuša" komercijalizovane korporativne estetike, pravljena među publikom, o publici i za publiku, a gledaoci će i večeras moći da pogledaju pet odvojenih priloga - petkazanja, između kojih će SMS-om i imejlom biti u prilici da se uključe u program i daju predloge šta treba snimiti i da na taj način odrede lokaciju i sadržaj narednih epizoda.

Gledaoci pišu, pozivaju, predlažu teme i aktivno učestvuju u kreiranju sadržaja emisije, SMS-om na +381 64 819 50 72 ili imejlom na 5kazanje@gmail.com.

Urednik i autor: Bora Otić 

Podeli video sa prijateljima
Ocena 3.81
Broj gledanja: 2834
Коментари
Број коментара 4
 
Sasa 30.06.2018 23:18
Boro,
Jel možeš molim te da nam kažeš gde možemo da pogledamo emisiju gde deda pravi metle a dva unuka pevaju i sviraju harmoniku... Stariji je Dragi... Pokušavamo da nadjemo ali neuspešno... a bas bi voleli da pogledamo opet! :)
Sasa Dobric
(2)
(0)
Lidija Zoric 01.07.2018 10:07
Poštovani gospodine Boro redovno gledam sve emisije
a posebno me je očarao prilog o
molovanju.Nisam verovala da neko još pravi te valjke a u farbarama je izbor ograničen.Molim za adresu radionice gospodina Milana Šuke.Hvala i samo nastavite da nas oduševljavate.
(15)
(1)
Aleksandar Gak 06.09.2018 11:22
Ovo je više apel RTV-u ,nego Bori Otiću, da se objedine sva 5kazanja i izdaju na dvd formatu ja sam prvi kupac, Isto bih voleo da uradite sa emisijama Noćna smena i Državni posao.
Unapred hvala.
Aleksandar Gak od preko Dunava iz Grocke.
(0)
(0)
Radmila 13.10.2018 13:45
Prelepa emisija,a naročito mi se dopala o Milanu Šuku o pravljenju valjaka za molovanje.Molila bih Vas ako postoji mogućnost za njihovu adresu i gde prodaju valjke.Veliki pozdrav iz Kikinde,uz sve želje za još lepih priloga.
(0)
(0)
Web tim RTV 13.10.2018 14:55
@Radmila Poštovana Radmila,

Predlažemo Vam da autora emisije kontaktirate direktno, na imejl adresu 5kazanje@gmail.com ili na neki drugi način naveden u samoj emisiji i na odjavnoj špici.

Hvala što pratite naš program.

Srdačan pozdrav!
(0)
(0)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000