Akademac - 21.04.2012.

VARANJE JE OK?

Društvo, savremene tehnologije i konstantni sveopšti napredak nekad nameću i neka nova pravila. U prvoj emisiji studentske serije „Akademac“ mlad, studentsko-voditeljski par Teodora i Boris, pokušavaju da otkriju da li je varanje na ispitima pojava koja je u usponu, u trendu, potreba ili samo lenjost.

Koncept emisije obezbeđuje i mišljenja studenata putem anketa dok je studijski deo rezervisan za goste: Ranka Rajovića, direktora Mense i Miloša Slankamenca, profesora FTN-a.

U emisiji koja obiluje ekskluzivnim detaljima, pažnja je posvećena i budućim studentima, posebno onim neodlučnim - u vidu rubrike „Triput meri jednom biraj“. Danas studenti predstavljaju Tehnološki fakultet, Prehrambreni smer.

Svaka emisija ovog serijala ima svojevrsni faktor iznenađenja, koji će dodatno zabaviti studente gledaoce, a naljutiti voditeljski par.

„Skajpiranje“ je još jedan u nizu segmenata, koji će, verujemo, zaintrigirati studente koji žele da čuju iskustva svojih kolega širom sveta online.

Urednica serijala: Tamara Burević
Reditelj: Manuel Srbin

Podeli video sa prijateljima
Ocena 4.93
Broj gledanja: 1704
Коментари
Број коментара 1
 
Nesh 22.04.2012 12:48
Mislim da ste otkinuli :) Svaka cast!
(27)
(0)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000