Akademac - 05.05.2012.

PRAVA I OBAVEZE

U novoj emisiji studentskog serijala „Akademac“ studenti - voditelji Teodora i Boris istražuju koja su prava i obaveze studenata tokom studiranja.

Studenti se obično pozivaju na svoja prava onda kada su im ona uskraćena. Najčešće se tek tada i raspitaju o njima. U ljudskoj prirodi je takođe i pozivanje na prava uz zanemarivanje obaveza.

O tome da li su to dve strane jedne medalje ili ne, govore gosti „Akademca“, studentkinja medicine,Sanja Popin, predsednica Parlamenta Medicinskog fakulteta i prof.dr Ilija Kovačević, prodekan za nastavu FTN-a.

Koja su to prava studenata koja su utvrđena Zakonom o visokom obrazovanju, mogu li studenti biti partneri profesorima u procesu obrazovanja, koliko profesori razumeju potrebu studenata u iskazivanju svog mišljenja samo su neka od pitanja u emisiji.

Docimer Eror će i ovog puta nervirati voditelje i iznenađivati goste, a u rubrici „Triput meri jednom biraj“ predstaviće se studenti PMF-a smer Optometrija.

U delu rezervisanom za Skajp uključenje je ovog puta iz Kembridža.

Urednica serijala: Tamara Burević

Podeli video sa prijateljima
Ocena 4.85
Broj gledanja: 1652
Коментари
Број коментара 1
 
jovan 03.10.2012 12:10
Теодора divna si..mnogo mi se dopadash :)

(4)
(0)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000