Akademac - 24.06.2017.

STUDENTI PREDUZETNICI

Jedna od odlika života u postsocijalističkim zemaljama jeste radni vek proveden na istom mestu na istoj poziciji. Paradoks je veći ako posao ne volite ili vas ne ispunjava.

Redovnost primanja mamac je kojim naši roditelji mašu kao glavnim adutom kada diplomiramo i tako se naš preduzetnički duh u startu gasi.

Zapalićemo plamičak preduzetničkog duha danas, uz svesrdnu pomoć Nikole Obradovića pobednika prvog Startup Weekend-a. Nikola radi na 10 velikih projekata, iskusni je projektni menadzer u IT industriji.

Upoznajte i studente koji su se već oprobali u preduzetničkim vodama, studente koji to pokušavaju, ali i one koji to sanjaju, a samim tim i postavljaju pitanja koja su verovatno i vama na umu.

Urednica i scenaristkinja: Tamara Burević
Voditeljka: Ana Bojović
Režija: Nedeljko Budak

Podeli video sa prijateljima
Ocena 4.70
Broj gledanja: 1122

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000