Biznis kompas - 26.06.2018.

Ukratko iz sadržaja:

U rubrici “Aktuelno” bavimo se građevinarstvom. Njegov rast značajno je uzidan u rast BDP. Kako održati uzlaznu putanju tog i izvozno potentnog sektora ?...

Izgradnji stanova, privrednih objekata ili infrastrukture nezaobilazan saputnik je brendiranje gradova. Zbog čega, u rubrici “Iz mog ugla”, objašnjava ekonomista Aleksandar Dejanović…

Sa rastom u građevinarstvu, posebno u stanogradnji, rastu i apetiti za kreditima. Krediti većih iznosa i ročnosti teško su zamislivi bez valutne klauzule.

Niža kamata čini ih privlačnim, neizvesnost oko kretanja kursa – rizičnim, upozorava u rubrici “Predmet:finansije”, savetnik u Sektoru za zaštitu i edukaciju korisnika finansijskih usluga NBS, Nikola Đukić…

Urednik emisije: Đuro Vukelić

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj slušanja: 2493

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000