Bon...TON - 26.08.2018.

Festival Be Here and There – 2. deo

Serijal koncerata nekadašnjih i sadašnjih studenata čuvenog Muzičkog koledža Berkli u Bostonu.

Ideja festivala je podsećanje domaće javnosti na to koliko kvalitetnih muzičara potiče iz Srbije, a time i pružanje podrške predstavljanjem njihovog stvaralaštva, razvijenog van granica naše zemlje. Jazz, blues, world music, soul, r'n'b' muzičari i pevači izvodili su svoju originalnu muziku koja, kao što su i dokazali, može da živi i Tamo i ovde (Here and There).

Najznačajniji muzičari domaće scene Vasil Hadžimanov, Marko Đorđević i Katarina Pejak podržali su svoje mlađe talentovane kolege, stipendiste Berklija. Na koncertima su učestvovali i drugi dobro poznati muzičari sa naših prostora: Luka Ignjatović, Ana Protulipac, Rastko Obradović, Aleksandar Grujić i mnogi drugi.

Projekat su pokrenuli studenti Muzičkog koledža Berkli iz Srbije, uz organizacionu podršku tima Kluba Soul Society i Novog Bitefa, a bio je realizovan uz podršku Multikultivatora - zvaničnog Globalnog partnera Berkli za Srbiju i susedne zemlje.

Urednica i autorka: Petra Leona Matiša

Podeli video sa prijateljima
Ocena 1.00
Broj gledanja: 300

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000