Bon...TON - 21.10.2018.

Određena životna zrelost  čoveku može otvoriti i neke nove poglede na sopstveni život, iako živimo u vremenu kada je imperativ biti mlad. Novo izdanje emisije Bon…TON posvećeno je festivalu Novi Sad - tango grad.

Sagovornici koji uglavnom pripadaju generaciji sredovečnih i nešto starijih intelektualaca, argentinski tango sagledavaju iz različitih vizura: nauke, filma, načina života, profesionalnih plesača i onih koji zahvaljujući tangu još više uživaju u svojim profesionalnim obavezama: lekara, profesora,advokata, kostimografa, prevodilaca, kompozitora, kustosa, inžinjera...

Krunu ovogodišnjeg festivala predstavlja saradnja kvinteta Bel tango i Velikog tamburaškog orkestra Radio-televizije Vojvodine, koji su uokviru celovečernjeg koncerta izveli zanimljiv program, čije će inserte  gledaoci imati prilike da vide i u okviru ove emisije.

Autor i urednik: Mirjana Rastović

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj gledanja: 828

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000