Brazde - 15.04.2012.

Televizijska emisija "Brazde", emisija sa dugom tradicijom, koju pripremaju novinari poljoprivredne rubrike Televizije Vojvodine emituje se dva puta mesečno na našoj i nacionalnoj televiziji. Prate je i gledaoci u delu Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Emisija sadrži rubrike iz poljoprivrede, kao i savete stručnjaka, neophodne svakom poljoprivrednom gazdinstvu, ali je namenjena i hobi poljoprivrednicima. "Brazde" često pozivaju u goste i predstavnike Ministarstva poljoprivrede, kako bi poljoprivredni proizvođači iz prve ruke saznali za mere agrarne politike, osobito za podsticajne mere njima namenjene. Od svog postanka u žiži ove poljoprivredne emisije je interes neposrednih proizvođača, ratara i stočara, stoga iznad svega uvažavamo njihovo mišljenje i iznosimo njihove stavove.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 4.43
Broj gledanja: 1257

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000