Čari ribolova - 16.08.2015.

Odvodeći gledaoce u svet prirode, autori emisije Mirko Kanjuh i Mile Taušan, uz pomoć brojnih ljubitelja sportskog ribolova, traže odgovore na pitanje zašto su nastale izreke da je „najgori dan proveden na pecanju bolji od najboljeg dana života bez pecanja" i da „ni Bog dane provedene u ribolovu ne računa u životni vek." Oslikavajući atraktivne ambijente u kojima se sportski ribolovci boreći se za taj dan života više, predaju svom najomiljenijem hobiju, sportu, strasti, „Čari ribolova" trude se da „upecaju" i gledaoce kojima ribolov nije najvažnija sporedna stvar na svetu.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 4.40
Broj gledanja: 2116
Коментари
Број коментара 3
 
Nikola 18.08.2015 15:34
Dobar dan,
Zanima me gde bih mogao naci Vasu epizodu kada ste bili u Apatinu.
(0)
(0)
Mile 20.08.2015 23:11
@Nikola Poštovani Nikola,
više puta smo bili u Apatinu,na koju emisiju mislite?
(2)
(0)
Dragan 21.08.2015 11:16
Dobar dan. Napokon jedna prelepa emisija sa reke tj. otvorene vode, sve pohvale.. Ovo je dokaz (za one neverne tome) da u našm rekama ipak ima ribe, raznovrsne, i da ne treba ići na komercijalne vode tj. ribnjake. Što se tiče pripreme ribe imam jedan predlog: Ja ovako radim: očišćenu ribu pospem začinom "C" ili vegetom. Sud dobro zatvorim (da riba ne primi neki miris iz frižidera) i ostavim da prenoći, i tek sutradan je pržim, na mast, naravno. Brašno ne solim jer ovako tretirana riba bude ravnomerno slana, posle 24h. Pozdrav povkarošima.
(2)
(0)
simela 22.08.2015 10:23
@Dragan Dragane ,redovno pratim emisiju i ne znam kad su snimali na komercijali,sem kad je bila liga šarandžija.
Pogledaj ,uglavnom su reke ,kanal DTD ,tako da ti je prvi deo komentara suvišan. Za drugi deo komentara svaka čast,probaču .
(4)
(0)
Marko 25.08.2015 21:18
@Dragan @Dragan
A zašto ne bi trebalo ići na komercijale?
(1)
(0)
Dragan 25.08.2015 22:43
@Marko Zato što su komercijale tj. ribnjaci za one koji bi na lak i siguran način da upecaju ribu, jer je tamo ima dosta. Ukratko; ko ne zna da peca, ide na ribnjake. Reka je reka...
(0)
(0)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000