Čari ribolova - 22.09.2017.

Odvodeći gledaoce u svet prirode, autori emisije Mirko Kanjuh i Mile Taušan, uz pomoć brojnih ljubitelja sportskog ribolova, traže odgovore na pitanje zašto su nastale izreke da je „najgori dan proveden na pecanju bolji od najboljeg dana života bez pecanja" i da „ni Bog dane provedene u ribolovu ne računa u životni vek." Oslikavajući atraktivne ambijente u kojima se sportski ribolovci boreći se za taj dan života više, predaju svom najomiljenijem hobiju, sportu, strasti, „Čari ribolova" trude se da „upecaju" i gledaoce kojima ribolov nije najvažnija sporedna stvar na svetu.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj gledanja: 3331
Коментари
Број коментара 1
 
josip neznanović 28.09.2017 09:46
Srdačan pozdrav,
kao ekipa ORŠK-a (Osječki ribolovni športski klub) sudjelovali smo na ovom natjecanju, lijepo se družili s prijateljima ribolovcima iz Bača, Sombora, Horgoša, te domaćinima. Bilo je sve odlično, bez obzira što na rezultat, zadovoljni smo. Domaćin nas je izvrsno primio, bilo je super druženje. Drago mi je da je i domaćin počeo dijeliti drvene medalje, koje su "izum" ORŠK-a, odnosno, da se pohvalim, to je moja ideja, koju provodimo od 2012. godine, što je zapisano u knjizi "Devedeset godina ORŠK-a" iz 2013. godine. Još jednom se zahvaljujemo domaćinu na izvrsnom gostoprimstvu, a fotografije sa tog natjecanja i tekst možete vidjeti na našoj internetskoj stranici: www.orsk.hr.
Josip Neznanović, tajnik ORŠK-a
(7)
(1)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000