Čari ribolova - 10.12.2017.

Odvodeći gledaoce u svet prirode, autori emisije Mirko Kanjuh i Mile Taušan, uz pomoć brojnih ljubitelja sportskog ribolova, traže odgovore na pitanje zašto su nastale izreke da je „najgori dan proveden na pecanju bolji od najboljeg dana života bez pecanja" i da „ni Bog dane provedene u ribolovu ne računa u životni vek." Oslikavajući atraktivne ambijente u kojima se sportski ribolovci boreći se za taj dan života više, predaju svom najomiljenijem hobiju, sportu, strasti, „Čari ribolova" trude se da „upecaju" i gledaoce kojima ribolov nije najvažnija sporedna stvar na svetu.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 1.00
Broj gledanja: 5650
Коментари
Број коментара 2
 
dragan  12.12.2017 19:19
posle neko kaže - ma nema ribe u Dunavu ko što je bilo... ima , ima samo treba znati , treba je naći , pecati tamo gde niko ni ne pomišla da preskače zmije, trnje i kamenje ...dodju ljudi i pecaju bukvalno iz kola , tamo gde svaki dan neko peca i očekuju da odmah nešto uhvate ...e pa teže malo...
ovaj tip je u prošloj epizodi ako se ne varam na smederevačkom dunavcu odvalio šarane iz čamca ...majstor...
(13)
(1)
krki 17.12.2017 18:39
@dragan Gde si Dragane,nema dugo tvojih komentara?
(6)
(0)
Nemanja Marjanovič 18.12.2017 00:12
Dragane, ribe manje ima nego što bi moglo da je bude u našim prirodnim uslovima. A samo će je manje i biti zbog naših navika i naše lažne elite.
(7)
(0)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000