Čari ribolova - 29.07.2018.

Odvodeći gledaoce u svet prirode, autori emisije Mirko Kanjuh i Mile Taušan, uz pomoć brojnih ljubitelja sportskog ribolova, traže odgovore na pitanje zašto su nastale izreke da je „najgori dan proveden na pecanju bolji od najboljeg dana života bez pecanja" i da „ni Bog dane provedene u ribolovu ne računa u životni vek." Oslikavajući atraktivne ambijente u kojima se sportski ribolovci boreći se za taj dan života više, predaju svom najomiljenijem hobiju, sportu, strasti, „Čari ribolova" trude se da „upecaju" i gledaoce kojima ribolov nije najvažnija sporedna stvar na svetu.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 4.06
Broj gledanja: 2506
Коментари
Број коментара 2
 
Dare 31.07.2018 16:21
Skoro ne odgledah bolje Čari ribolova...
Mogli bi neki voditelji ribolovačkih emisija štošta da nauče od jednog pecaroša sa vode!
(9)
(0)
dragan 31.07.2018 19:55
bravo ! svaka čast ! Tamiš je neuništiv , drago mi je da ponovo ima čortanaca, samo ih treba vraćati , uvek sam najviše voleo Farkaždin zbog ogromnog prostora , nikad gužve...naravno uvek sam pre pecanja čistio obalu od smeća , na gomilu sve skupimo i zapalimo , ostanemo par dana , šator, kotlić...eh ...
i jedan savet za kolegu što se tiče čišćenja ribe u kuhinji , uzmite veću plastičnu posudu , napunite vodom i čistite ribu pod vodom, tako krljušt ne leti svud po kuhinji , ovo naravno važi za babuške i deverike , velika riba , jedino u kupatilo , u kadu , ali isto pod vodom , nabavite onu malu metalnu spravicu za čišćenje ribe što ima one sitne okrugle izbočine , bolja je od noža..pozdrav i još jednom bravo za sve što ste rekli , da smo svi takvi gde bi nam kraj bio ....
(8)
(0)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000