Dnevnik muzičke omladine - 10.02.2018.

Ovonedeljnu emisiju počeli smo razgovorom s profesorom Dragomirom Bratićem, koji predaje klavir u Muzičkoj školi "Davorin Jenko" u Beogradu. On je pričao o pedagoškim nagradama "Andreja Preger" i "Miroslava Lili Petrović",koje su ove godine dodeljene univerzitetskom profesoru Ninoslavu Živkoviću i profesorki Mariji Sekelj iz Muzičke škole u Subotici. Nakon toga, sledi razgovor s mladim violončelistom Vukom Ovaskainenom, dobitnikom nagrade  ArtLinka za najperspektivnijeg mladog virtuoza za 2017. godinu. Kako je tekao razgovor sa njim i šta mu je ova nagrada donela...možete čuti na ovom linku.

Emisiju uređuje i vodi Katarina Veselinović.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj slušanja: 346

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000