Dnevnik muzičke omladine - 23.06.2018.

U ovoj sezoni Dnevnika muzičke omladine s vama će se družiti Katarina Veselinović. Pored novih rubrika (U centru pažnje, Nekad i sad, Dve strane, Moj izbor, Filmski dnevnici, Saveti velikih pedagoga), uživaćete uz klasičnu, džez i filmsku muziku.

Jedna od velikih novina jeste i mogućnost da ovu emisiju slušate u bilo koje vreme na sajtu Radio-televizije Vojvodine. Potražite potkast ili „odloženo slušanje" i na kanalu Dnevnika muzičke omladine možete pronaći sve što ste propustili.

Uz to, nadamo se da ćete se s nama družiti i biti naši saradnici tako što ćete posetiti našu Fejsbuk stranicu Dnevnik muzičke omladine – Radio Novi Sad, a tu možete ostavljati svoje komentare i pisati ideje za nove rubrike.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj slušanja: 129

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000