Dnevnik muzičke omladine - 30.06.2018.

U ovom subotnjem druženju ugostili smo umetnike Anu Vrbaški i Marka Dinjaškog, koji čine plesni ansambl "Alice in WonderBand", mnogima poznat i po nazivu "Telo kao instrument". Osvrnuli smo se na njihovu prošlogodišnju turneju u Hamburgu, na iskustva koja su stekli prilikom susreta s mnogobrojnim umetnicima, kao i na njihovu turneju tokom jula i avgusta. Nakon ove priče, u rubrici "Saveti velikih pedagoga", sledi razgovor s pijanistom i profesorom klavira Dragomirom Bratićem, koji se prema svojoj originalnosti u radu s decom svrstava u red najtalentovanijih pedagoga mlađe generacije.

Emisiju vodi i uređuje: Katarina Veselinović

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj slušanja: 4585

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000