Dopisnica iz Banata - 20.01.2018.

Davne slike iz Banata oslikane perom Ljubomira Živkova...

Podeli video sa prijateljima
Ocena 3.00
Broj gledanja: 1127
Коментари
Број коментара 1
 
pera 21.01.2018 11:15
Emisija je vrlo dobra, ali bi mogla biti i bolja
da narator cita POLAGANO, a ne na nacin
koji to cini, jer ispada tako kao da ga sve vreme
juri neka kera... SVAKO DOBRO VAM ZELIM !!
(1)
(2)
stevo 23.01.2018 01:43
@pera Ako me sjećanje još uvijek dobro služi, dopisnice nekad bijahu poštanske karte sa već unaprijed odštampanom poštanskom markom i sa reletivno malo prostora za pisani tekst. Ako je uz to pošiljalac imao krupan rukopis, onda je na njima mogao da se ispiše samo kratak i oskudan tekst. Vjerujem da je upravo to razlog što je za ove LJubine "dopisnice" određen ovakav format u trajanju od 4 do 5 minuta, a Ljubine slike koje nam slika o prošlosti svoje male varoši u Banatu su toliko živopisne da ih je teško ispričati u tako kratkom vremenskom intervalu. Možda bi rješenje bilo u produženju termina za emitovanje ovih toplih LJubinih priloga, jer sam već nekoliko puta čuo tu primjedbu o prebrzom čitanju, mada se meni njegovo čitanje dopada, tim prije što i inače imam osjećaj da LJubu neprestano "juri neka kera", ali ona stvaralačka, i da se on neprestano bori da savlada te svoje raznovrsne stvaralačke nagone. Dragi Ljubo, pozdravljam te sa severa Bačke i dobro nam došao u "čekaonicu". A ja ovih dana često vrtim "Kraj pendžera Jusuf stari"...
(2)
(0)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000