Državni posao - 30.09.2018.

Sedam mora, sedam gora,  sedam samuraja SKOJ-a, sedam veličanstvenih, sedam svetskih čuda, sedam smrtnih greha, sedam godina nesreće, sedam godina na Tibetu, sedam mladih, sedam patuljaka, sedam neprijateljskih ofanziva, sedam noćenja sa doručkom i sedma sezona Državnog posla...


Autori i glumci serijala:
 Nikola Škorić, Dimitrije Banjac i Dejan Ćirjaković
Saradnik na scenariju: Mladen Urdarević
Reditelj: Stojče Stoleski

Podeli video sa prijateljima
Ocena 1.31
Broj gledanja: 1515
Коментари
Број коментара 1
 
Web tim RTV & ekipa DP 05.10.2018 16:31
Dragi ljubitelji "Državnog posla", naredno snimanje održaće se u UTORAK 09.10. u 18h. Ukoliko želite da budete deo publike, svoje sigurno mesto možete obezbediti učestvovanjem u nagradnoj igri na Facebook stranici “Radio-televizija Vojvodine” (facebook.com/RTVojvodine). Ukoliko ostane slobodnih mesta, na ostatku spiska naći će se imena onih koji pošalju imejl na publika@rtv.rs u ponedeljak 08.10. između 11 i 12 časova, u kom treba navesti ime i prezime, i mesto odakle dolazite.

Te podatke, u istom imejlu, možete navesti još za jednu osobu sa kojom želite da dođete. Imejlovi koji stignu pre 11:00 i oni u kojima je navedeno više od dva imena, neće biti razmatrani. Spisak 16 gledalaca, sastavljen prvenstveno od učesnika nagradne igre, a zatim i iz imejlova koji nam najpre pristignu, objavićemo 08.10. na našoj Facebook stranici, kao i na odloženom gledanju na našem sajtu i na YouTube-u u vidu komentara na najnoviju epizodu.

Link ka Facebook nagradnoj igri:
https://www.facebook.com/RTVojvodine/photos/a.427547757303619.101512.265878790137184/563082580416802/?type=3&theater

Pri dolasku na snimanje nemojte zaboraviti da ponesete ličnu kartu ili neki drugi dokument sa slikom, radi identifikacije.

Ulaz je besplatan.

Zbog ograničenih studijskih kapaciteta, u mogućnosti smo da primimo samo navedeni broj ljudi, pa vas zato NAJLEPŠE MOLIMO DA NE DOLAZITE AKO VAŠE IME NIJE NA SPISKU. Iz proceduralnih razloga, svaku naknadnu prijavu za dolazak na snimanje nismo u mogućnosti da prihvatimo. Hvala vam na razumevanju!
(0)
(0)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000