Domaća muzička scena - 15.02.2018.

U prvom bloku emisije gošća je sopranistkinja Radoslava Vorgić. Najavljujući svoj program sa pesmama nemačkih romantičara koji uskoro izvodi u Subotici i Novom  Sadu, ona govori i o angažmanima koje je imala za vreme svog višegodišnjeg boravka u Nemačkoj, posebno o najnovijoj ulozi u operi "Orfej"koja je nedavno prikazana u teatru "Madlenijanum".

U nastavku emisije govorimo o najnovijim nagradama revije "Muzika klasika" za izuzetne domete u oblasti umetničke muzike u 2017. godini. U drugom satu predstavljamo vam kamerni duo koji čine kolege sa Cetinjske muzičke akademije: Miran Begić - violina i Predrag Janković - harmonika, uz tonski zapis načinjen na njihovom koncertu u okviru Muzičkih večeri Matice srpske".

Emisiju uređuje i vodi Olena Puškaš.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj slušanja: 8

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000