Eha iz koncertnih dvorana - 08.04.2018.

Uskršnje izdanje je posvećeno najavi koncerta koji će 14. aprila biti održan u Sinagogi.

Program koji će izvesti klavirska dua iz klase prof Marine Milić Radović sa AUNS-a, biće posvećen obeležavanju jubileja - 15 godina od prve ugradnje u našoj zemlji kohlearnog implanta, koju su  ostvarili doktori iz Segedina i Novog Sada.

Gosti su tim povodom pijanistkinja i pedagog Marina Milić Radović, Mina Radovanović, koja je rođena s teškim oštenjenjem sluha, a danas je učenica VIII razreda u osnovnoj školi i IV razred u MŠ “Isidor Bajić”.

O njenom svojevrsnom poduhvatu i radosti uživanja u muzici govoriće i njena majka Vesna, kao i pedagog i stručni saradnik za inkluzivnu nastavu u istoj školi Jelica Marinkov, dok će o svojim iskustvima na radionicama “Telo kao instrument” s decom oštećenog sluha govore Ana Vrbaški i Marko Dinjaški.

Urednica i voditeljka: Jovanka Beba Stepanović

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj slušanja: 306

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000