Štim uličnih svirača - 03.09.2017.

RTV i ove godine prati Festival uličnih svirača. Imaćete priliku da pogledate 4 emisije, pod nazivom "Štim uličnih svirača".

Prva je pregled dešavanja prethodne godine, kad su se svirači prvi put okupili u Gradiću. Nju emitujemo u četvrtak, 31. avgusta od 22.40.

Druga hronika je u petak, 1. septembra u 22.40, i u njoj obaveštavamo o institucijama koje su se udružile i zajedničkim snagama prave festival ove godine, o pripremama, lokacijama programskih bina, satnici programa, a prenećemo i atmosferu sa otvaranja i svečane povorke.

U subotu i nedelju u hronikama koje počinju od 19h, videćete pregled događaja od prethodne večeri, izjave učesnika i posetilaca, intervuje sa organizacijama koje učestvuju na festivalu i najave programa.

Urednica i voditeljka hronika je Nina Martinović Armbruster, a novinarske ekipe čine članovi svih redakcija nacionalnih zajednica RTV-a.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj gledanja: 738

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000