gRUVanje - 19.06.2016.

Kada je "Gruvanje" krenulo, bila je jedna od retkih rock’n’roll emisija koja podržava domaću muzičku scenu i autorske bendove.

U brojnim anketama proglašavani smo za jednu od najboljih muzičkih emisija u Srbiji, ali se time nešto posebno i ne ponosimo - pre svega jer je takvih emisija i dalje veoma malo, pa i nije neki uspeh kada se u takvom okruženju svrstate u sam vrh.

Naša misija se ne menja - i dalje smo otvoreni za sve bendove koji se bave autorskom muzikom i koji zadovoljavaju makar minimum kvaliteta za pojavljivanje u medijima. Ukoliko želite da najavite svirku, pošaljete novi spot ili imate neki materijal koji bi se mogao prezentovati u „Gruvanju“ ili na sajtu emisije, možete nas kontaktirati na info@gruvanje.com.

 

Podeli video sa prijateljima
Ocena 3.67
Broj gledanja: 6568

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000