Ino-strane - 30.06.2018.

Emisija Ino-strane na TV ekrane gledalaca Javnog medijskog servisa Vojvodine donosi razgovore o aktuelnim temama iz oblasti spoljne politike i međunarodnih odnosa. Svako izdanje emisije biće posvećeno jednoj važnoj međunarodnoj temi, o kojoj nas mediji redovno izveštavaju, ali se retko pruža prilika da se podrobnije analizira.

Politička situacija u Turskoj, izlazak Velike Britanije iz EU, konflikt na istoku Ukrajine, građanski rat u Siriji, samo su neke od tema o kojima će u emisiji Ino-strane govoriti naši najpoznatiji spoljnopolitički i bezbednosni analitičari, kao i profesori sa najuglednijih domaćih i stranih univerziteta. Razmatrajući goruće teme na međunarodnom planu, nastojaćemo da analiziramo i spoljnu politiku Republike Srbije, odnosno načine na koji se događaji u predelima nekada hiljadama kilometara udaljenim od nas mogu reflektovati na perspektive naše sopstvene države.

Autor emisije Nemanja Starović vodio je emisije sličnog tipa na više lokalnih i regionalnih TV stanica u Vojvodini. Alumnista je Diplomatske akademije Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije i autor popularne knjige „Bliski istok, kratko i jasno". 

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj gledanja: 2267

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000