Iza katedre - 24.06.2018.

Zaviriti iza katedre, odnosno otvoriti vrata jednog fakulteta na Univerzitetu u Novom Sadu znači otkriti put sticanja znanja. Kako svaka ustanova visokoškolskog obrazovanja ima svoje departmane i katedre iz jedne ili više srodnih naučnih oblasti, ideja je da se u okviru novog serijala „Iza katedre" oni prikažu, odnosno oslikaju kroz ritam života na Univerzitetu u Novom Sadu.

U emisijama „Iza katedre" ispričaće se priča o Fakultetima, Departmanima i Katedrama, u amfiteatru, na praksi, u slobodno vreme. Vodiči kroz svet znanja su profesori, asistenti i studenti, i oni govore o odabiru svog poziva, ali i prikazuju kako se odvija nastava, i koje kompetencije stiču studenti nakon završenog fakulteta.

U prvim emisijama serijala „Iza katedre" ekipa RTV-a otvorila je vrata Katedrama za voćarstvo i vinogradarstvo, za hortikulturu i pejzažnu arhitekturu, potom Departmanima za matematiku i informatiku, kao i za fiziku na PMF-u.

Urednica serijala je Aleksandra Trešnjić.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 2.00
Broj gledanja: 797

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000