Ja biram - 23.12.2017.

TEHNIČAR DIZAJNA ODEĆE

Kraj je polugodišta i osmakinja Mila je već umorna od kontrolnih i pismenih... Ni mobilni telefon je više toliko ne interesuje, samo neka dobra knjiga, a preporuku će i njoj i svim tinejdžerima dati Aleksandar Tanurdžić, profesor književnosti. Za one koji vole modu, neka pogledaju priču o smeru Tehničar dizajna odeće u Tehničkoj školi „Mileva Marić Ajnštajn". Da pitanja za malu maturu ne moraju biti suvoparna, dokaz su zadaci iz geografije, istorije i srpskog.

Putovanje između Sahare i Sibira, upotreba velkih slova i persiranje, kao i velika svetska ekonomska kriza, neka su od pitanja na koja dajemo odgovore u novom izdanju emisije „Ja biram".

U ulozi maturantkinje: Mila Pajić
Urednica emisije: Vesna Konja
Rediteljka: Sonja Rakić

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj gledanja: 1115

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000