Kad zazvoni - 14.06.2014.

ŠKOLSKE AKTIVNOSTI

Pored opšteg obrazovanja, đaci imaju priliku da dodano nešto nauče u oblastima koje ih zanimaju. Da pevaju u horu, sviraju u školskom orkestru, glume na raznim jezicima na školskim pozornicama. Ekipa "Zvonca" zabeležila je neke od školskih aktivnosti srednjoškolaca.

Lektor Kosta razjasniće još neke "Jezičke nedoumice", a u rubrici "Moj profil" predstaviće se Anđela Koruga, mlada i talentovana učenica iz Novog Sada.

Profesor Dragan će u "Zanimljivoj geografiji" govoriti o Đerdapu kao gvozdenim vratima Evrope, a hemičarke Marija i Sanja će u "Naučnoj kuhinji", izvesti još jedan duhoviti eksperiment u kojem, kao i uvek hemija pruži sve odgovore.

Urednice serijala: Jelena Bugarski, Vesna Konja i Tamara Burević

Voditelji: Staša Banjanin i Miloš Zeljković
Reditelj: Manuel Srbin

 

Podeli video sa prijateljima
Ocena 4.97
Broj gledanja: 10168
Коментари
Број коментара 1
 
Nerea Dokmanović 29.10.2014 09:16
Ovo je izuzetno zanimljivo! Uzivala sam gledajući sve priloge, koji su veoma bogati u svojoj raznovrsnosti, detaljnoj obradi i projekciji sadržaja raznih profila. Učenici potpuno predani svojim aktivnostima, vidi se da su motivisani i vođeni dobrim profesorima, koji ih nesebično poučavaju i uče lepim i pozitivnim stvarima u životu.
"Učite od svoje dece," stara pedagoška izreka, koja je vodilja u mom poslu i kroz koju dobijamo našu povratnu, profesionalnu informaciju o trudu, koji smo uložili u njih. Veliki pozdrav i čestitke za uspešnost u radu, Nerea Dokmanović, mr.pedagogije, inače radim kao školski pedagog u OŠ "Mihajlo Pupin," Zemun.
(45)
(0)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000