M-lab - 20.10.2017.

"M-lab", muzički projekat Vasila Hadžimanova i RTV Vojvodine, tokom tri sezone ugostio je značajne i uspešne vokalne i insturmentalne umetnike, kantautore i kompozitore, muzičke producente, tonske snimatelje i multimedijalne umetnike iz Srbije, Makedonije, Mađarske, Francuske i SAD.

Projekat "M-lab" je objedinio formu master-klasa – javnog časa i koncerta. Muzički program Radio-televizije Vojvodine je koncept "M-laba" uobličio u serijal televizijskih emisija.

O svom radu u okviru predavanja govorili su: Dejvid Bini, Bojan Zulfikarpašić, Čaba Tot Bagi, Zafir Hadžimanov, Marko Đorđević, Zoran Kostić Cane, Boris Kovač, Dušan Kojić Koja, Đorđe Miljenović – Skaj Vikler, Antonije Pušić – Rambo Amadeus, Matija Dedić...

Nakon svakog predavanja, čiji je moderator bio i autor projekta Vasil Hadžimanov, publika je u Studiju "M" pratila muzički nastup gostujućih predavača i njihovih saradnika.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj gledanja: 5922

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000