Mustre - 13.05.2018.

Emisija Mustre je zabavna emisija - nedeljno popodne - u kojoj gostuju poznate ličnosti koje svojim radom, kvalitetom, trajanjem i posebnošću, daju sopstveni primer - "mustre" kako su postigle to što su postigle.

U "dvorištu" se govori o temama koje su u vezi sa zdravim načinom života, gosti pokazuju vežbe, pripremaju hranu, ili daju korisne savete gledaocima. Tokom emisije smenjuju se gosti koji najavljuju razne kulturne i sportske događaje.

Neafirmisani, a vredni pojedinci dobijaju priliku da kažu nešto o sebi, svom radu, idejama, naporima i uspesima. Muzički gosti se predstavljaju nastupom uživo u studiju.

Emisija se emituje na Prvom programu RTV-a, nedeljom od 15 časova.

Urednice i voditeljke: Nina Martinović Armbruster i Ksenija Jovanović

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj gledanja: 867
Коментари
Број коментара 1
 
Vera Nikolić 27.05.2018 15:37
Poštpvani veoma volim Vašu emisiju.Danas sam bila u manastiru Krušedol i ono šro sam videla ispred manastirske kapije je za mene i supruga bilo šokantno.Ne znam da li možete tu temu da uzmete u razmartanje,ali Vama pišem,jer imam poverenje da će se o ovome čuti i pričati(da bude bolje)
Naime,kspred manastirske kapije na velikom parkingu postoji autobus za vašare,sa pratećim sadržajem i puno razbacanih stolica.To sve stoji verovatno od nekog vašara.Pored toga na zelenoj površini gomila praznih gajbi.
To je veoma atraktivna turistička ruta.Šta će reći turisti koje dovode da vide manastir na taj užas ispred.
Imam fotografije i mogu ih poslati ako vas interesuje.Moja namera je da u ovoj zemlji stvari budu bolje....zato pišem.Srdačan pozdrav od Dr Vere Nikolić iz Beograda

(0)
(0)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000