Na dva mora - 20.08.2017.

Emisije „Na dva mora“ emituju se svakog radnog dana, od 17 i 25 do 18 i 20 iz Budve na Radio-televiziji Vojvodine i RTV Budva, a nedeljom, u istom terminu iz Vojvodine. Letnji program na obe televizije počeo je 13. jula i trajaće do 20. avgusta. Osnovni cilj je pružiti gledaocima zanimljiv, zabavno-informativan i bogat letnji program koji je drugačiji od ostalih.

Jedan od povoda za nastavak saradnje Radio-televizije Vojvodina sa TV Budva i Opštinom Budva jeste i prijateljstvo između dva grada. Novi Sad i Budva su gradovi pobratimi. Poslednjih godina Turističke organizacije oba grada često, na velikim sajmovima, nastupaju zajedno, u cilju promovisanja Festivala "Sea dance" i "Exit".

Tokom leta, ceo taj prostor u regionu, prožet je zajedničkom saradnjom. Novinari RTV-a i TV Budve, i ove godine prate puls primorja i Panonske nizije, prenose atmosferu sa brojnih događaja, festivala, pričaju priče o predelima, baštini, ljudima...Poseban akcenat jeste na rubrikama iz kulture, jer leto obiluje kulturnim dešavanjima na primorju i u Vojvodini, pogotovo što se Novi Sad sprema za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine.

Ove godine se pored televizijskog programa iz Budve emituje i radio program iz tog grada, koji pripremaju novinari Radio Novog Sada, uz multimedijalnu podršku svojih kolega iz Web redakcije.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj gledanja: 9734

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000