Nema na čemu - 17.06.2017.

Emisija "Nema na čemu" bavi se nasleđem u vidu zaostavštine velikih i značajnih ljudi naše istorije i kulture. Akcenat je na tome kako danas o tom nasleđu brinemo, ili tačnije – ne brinemo. Na primer, kuće u kojima su živele značajne ličnosti, danas stoje u često devastiranom stanju, bez ikakvog spomen-obeležja.

S druge strane, postoji i pitanje njihovog neiskorišćenog turističkog potencijala. Na koji način se odgovorne institucije odnose prema tom problemu i šta se može uraditi da se situacija promeni?

Podeli video sa prijateljima
Ocena 3.00
Broj gledanja: 2929

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000