Noćna smena - 26.10.2009.

Sećate li se "Boje noći" Televizije Novi Sad, "Oko ponoći " Televizije Beograd, zagrebačkog "Programa plus" ili sarajevskog "Noć i dan"? Omiljeni i gledani noćni programi koji se i danas s nostalgijom pominju jedna su od dobrih tekovina bivše nam države i JRT-a. Radio-televizija Vojvodine pripremila je "Noćnu smenu", najmlađi autorski program po ugledu na velike preteče, zabavnu emisiju u noćnom terminu, sa muzikom, prilozima i gostima. Uz naše gledaoce biće dvojica mladih i ambicioznih novinara, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković, provereni tandem kreativnih ljudi koji bi bili u stanju da osmisle i prezentuju dobar i prepoznatljiv sadržaj prikladan za ovo doba. Domaćini emisije, diplomirani stručnjaci za "sve i svašta", u stvari su diplomirani istoričar i diplomirani muzičar i savesno će i iz pravog ugla kroz veselu i inspiritavinu diskusiju sagledati sve ono što nas muči i zbog čega ne spavamo, a i bila bi prava šteta da to činimo u "noćnoj smeni". "Noćna smena" je anti talk-show, netipičan, nekonveniconalan, oaza ozbiljnih razgovora s lažnim stručnjacima, akcija "propalih" novinara u poslednjoj šansi borbe za gledanost u anti prime time-u s nadom da posledice modernog načina života drže publiku veoma budnom i u sitne sate raspoloženom za teme od životne važnosti. Nabrojaćemo samo neke od njih - srpska svadba, NLO, teorija zavere itd. Zar nije i sam Paolo Koeljo zapisao da je "najmračniji trenutak dana onaj pre izlaska sunca"?! Čuvari gradilišta, dežurni medicinski tehničari, vozači drumskih krstarica, zaposleni na benzinskim pumpama, pekari - upravo oni i mnogi drugi u svojoj redovnoj noćnoj smeni često imaju onaj "prelomni trenutak" kad pomišljaju "možda sam ipak trebao završiti taj ****** fakultet!!!". Ne brinite. Nije sve izgubljeno. Voditelji: Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković. Glumci u skečevima: Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković.
Video ne radi? Probajte ovde.
Podeli video sa prijateljima
Ocena 4.88
Broj gledanja: 3691
Коментари
Број коментара 1
 
Iveta 10.05.2010 15:58
Najbolja fora sa gastarbajsterskim akcentom :)), al ste nas potkacili
(7)
(4)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000