Noćni program Radio Novog Sada - 04.10.2018.

U emisiji "Nesanica sa glumcima" govorimo o alternativnim metodama prve pomoći. Na duhovit način Sonja i Laza vas uče kako da iskoristite namirnice, kućne aparate, delove garderobe kada zagusti.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj slušanja: 333
Коментари
Број коментара 1
 
Rade 11.10.2018 01:12
Slušam trenutno emisiju sa temom "Amerika". Ime emisije "Nesanica sa glumcima" mi zvučalo interesantno, pa reko' da poslušam... Utisci su mi takvi da ne mogu da izdržim da tu emisiju objavite na sajtu, nego imam potrebu da prokomentarišem odmah, sada! Dakle, ovo bi bila sramota i za neku seosku radio stanicu, a ne za javni servis! "Voditelji" koji pričaju gluposti, čitaju sa Interneta i pokušavaju da, ako je ikako moguće, budu zanimljivi. Umesto da nas nečemu nauče, mi smo samo naučili da oni ne znaju ništa o temi koju su valjda sami odabrali. Ne znam, možda su ti ljudi dobri u svojoj struci - glumi, ali ovo je apsolutno neslušljivo!!!
(0)
(0)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000