Plavi krug - 26.09.2017.

Serijal „Plavi krug“ Umetničkog programa najčešće ocrtava portrete markantnih stvaralaca prepoznatljivog umetničkog identiteta na kulturnoj mapi Vojvodine i šire. U pitanju su autori iz različitih oblasti umetnosti, od književnosti, pozorišta preko filma, muzike, do likovnosti.

U pojedinim emisijama osvetljavaju se značajni kulturni događaji iz različitih uglova (FEST, BITEF, Ninova nagrada, Sajam knjiga, Beogradski festival igre) i ukazuje se na njihovo nezaobilazno mesto u umetničkom svetu.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj gledanja: 13307

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000