Pod staklenim zvonom - 24.06.2018.

Emisija "Pod staklenim zvonom" Radio Novog Sada jedna je od prvih na ovim prostorima koja se bavi zaštitom životne sredine i ekologijom.

Prve četiri pilot emisije emitovane su na našem programu 1989, a od 1990. emituje se jednom nedeljno i traje jedan sat. Emisiju je pokrenuo jedan od osnivača Ekološkog pokreta Vojvodine, novinar Radio Novog Sada Bakir Zahirović.

"Pod staklenim zvonom" bavi se temama iz oblasti zaštite životne sredine i ekologije, uglavnom na području Vojvodine, ali i globalnim ekološkim problemima. Cilj je ne samo informisanje slušalaca, nego i edukovanje i podizanje ekološke svesti građana. Emisija ne rešava ekološke probleme, ali ukazuje na njih i poziva da se nešto preduzme kako bi bilo poboljšano stanje životne sredine. Osim ekoloških aktuelnosti, u emisiji se predstavljaju i zaštićena prirodna dobra, ukazuje na njihovu vrednost, ali i na probleme i potrebu da se ona sačuvaju.

Emisija je na talasima Radio Novog Sada nedeljom od 9.05 do 10 časova.

Urednica: Dragana Ratković

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj slušanja: 53

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000