Pod staklenim zvonom - 16.09.2018.

Povodom Svetskog dana čišćenja 380 miliona volontera čistilo je Planetu a 16. septembra širom sveta obeležen je i Međunarodni dan zaštite ozonskog omotača. Iz UN upozoravaju da svet mora brzo da smanji zavisnost od fosilnih goriva kako klimatske promene ne bi izmakle kontroli. Čitav svet, pa i mi bavimo se ograničavanjem emisije gasova sa efektom staklene bašte. Govorićemo o tome šta sve preduzima Srbija u borbi protiv klimatskih promena. Čućete koliko je naša zemlja zanimljiva botaničarima, o čemu se razgovaralo na konferenciji u Kejp Taunu koja je bila posvećena Globalnoj strategiji zaštite biljaka a biće reči i o uticaju invazivnih vrsta na zaštićena područja.

Urednica emisije: Dragana Ratković

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj slušanja: 235

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000