Postrojavanje - 11.02.2018.

Nova televizijska emisija na RTV-u, pod nazivom „Postrojavanje", o životu i radu Vojske Srbije, počelo je sa emitovanjem u nedelju (29. oktobar), u 12 časova, na Prvom programu. Novina u programskoj šemi pokrajinskog javnog servisa rezultat je saradnje između Vojnofilmskog centra „Zastava film" i Radio-televizije Vojvodine.

Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji na realizaciji pomenute emisije su, u Radio Novom Sadu, potpisali direktor Vojnofilmskog centra „Zastava film" potpukovnik Goran Ikonić i generalni direktor Radio-televizije Vojvodine dr Miodrag Koprivica.

„Vojnofilmski centar 'Zastava film' je ustanova Ministarstva odbrane, koja realizuje zadatke iz oblasti informativne i filmske delatnosti. Nadam se da ćemo ovom emisijom doprineti kvalitetnijem informisanju građana o temama iz života i rada Ministarstva odbrane i Vojske Srbije. To je i prilika da prikažemo našu bogatu arhivsku građu, skupljanu skoro sedam decenija", rekao je direktor Vojnofilmskog centra „Zastava film" potpukovnik Goran Ikonić.

Polučasovna emisija „Postrojavanje" je na programu dva puta mesečno.

„Emisija je zamišljena tako da vojsku približi gledaocima. Biće tu i zvaničnih informacija Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, ali i priče o tome kako žive obični vojnici", najavila je urednica rubrike „Aktuelnosti" Željka Petrović.

Autorka emisije „Postrojavanje" je Bojana Lalić.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj gledanja: 1526

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000