Potrošački reporter - 03.03.2018.

MASTI U ISHRANI

Emisija "Potrošački reporter" emituje se na RTV-u u saradnji sa Asocijacijom potrošača Srbije, od marta 2012. godine, u okviru projekta "Odgovoran potrošač za održivu budućnost", finansiran od ambasade Kraljevine Norveške, kojim su predviđene 52 emisije.

Do sada je uspešno obrađeno mnoštvo tema, a učestvovalo je više od sto različitih sagovornika. Tematski prilozi odnose se na odgovornog potrošača, gde nam je glavni cilj bila edukacija i informisanje potrošača o neophodnosti što veće primene obnovljivih izvora energije, pre svega za potrebe grejanja, proizvodnju električne energije, ali i povećanje procenta energetske efikasnosti, najviše u domaćinstvima, zatim reciklaže i selektivnog odlaganja otpada koji se, preradom može ponovo iskoristiti kao nova sirovina ili kao energent i tako uštedeti znatna sredstva.

"Potrošački reporter" je takođe uspešno ispratio i u emisiji prezentovao sva istraživanja APOS-a koja su predstavljena na Okruglim stolovima u Nišu, Požaarevcu, Boru, Šapcu, Vršcu, Novom Sadu, Beogradu o značaju ekoloških reklamnih poruka i društvene odgovornosti proizvođača prema potrošačima i životnoj sredini.

Pored tema iz oblasti ekologije i pokušali smo da edukujemo naše potrošače o tome koja su njihova prava, kako mogu da ih koriste i kome mogu da se obrate u slučaju da su im ona uskraćena iako je to Zakon o zaštiti potrošača jasno definisao.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj gledanja: 1350

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000