Povodom - 26.07.2017.

Ukoliko bi se danas raspisao referndum o ulasku Evropsku uniju, Srbija bi rekla "NE", s obzirom na to da poslednja istaživanja Ministarstva za evrointegracije pokazuju da 49 odsto građana podržava članstvo Srbije u Evropkoj uniji. Primera radi, pre dve godine istraživanje agencije Media Galup pokazalo je podršku evrointegracijama čak 59 odsto. Srbija je u međuvremenu otvorila 10 od 35 poglavlja a privremeno zatvorila dva. Šta govori takav pad s obzirom na to da je EU strateški put Srbije? U Povodom govore građani i programska dikretorka Centra za evropske poslove Milena Lazarević.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj slušanja: 390

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000