Povratak na selo - 05.08.2018.

SAJAM 5

Radio-televizija Vojvodine nastavlja svoju misiju promovisanja života na selu. U vremenu kada je život u gradu ispunjen stresom, brigama i saobraćajnim gužvama, gde ljudi sve manje vremena imaju za sebe i svoje porodice, ekipa serijala dokumentarnih emisija Povratak na selo, pronalazi ljude koji su gradski život zamenili seoskim i pokazali da život na selu može biti kvalitetan kao i onaj u gradu, a u mnogim segmentima daleko lepši i opušteniji.

U novim epizodama, imaćete prilike da vidite najrazličitije profile ljudi, male ali i velike proizvođače organske hrane koja je sve više počela da uzima maha i kod nas, zatim ljude koji se bave seoskim turizmom, pa do onih koji su odabrali da žive na salašima i u kućama u šumama, koji koriste sunčane panele da bi dobili struju i piju vodu iz sopstvenih bunara.

Podeli video sa prijateljima
Ocena 4.00
Broj gledanja: 3848

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000