Gosti: MILAN ANTONIJEVIĆ i NEVENA RUŽIĆ - 29.05.2018.

Gosti: MILAN ANTONIJEVIĆ, JUKOM i NEVENA RUŽIĆ, Kancelarija Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.

Autorka i voditeljka: Ljubica Gojgić

Podeli video sa prijateljima
Ocena 5.00
Broj gledanja: 980
Коментари
Број коментара 3
 
Miki 30.05.2018 14:47
nekad je DB morao da ima doušnika u svakoj zgradi, u svakoj OOUR... danas ljudi sami sebe cinkare na FB - gde su bili, sa kim i šta su radili. kače slike svoje dece, gde idu u vrtić, gde će ići sledeći vikend na ekskurziju. najintimnije stvari stavljaju se na uvid svakom ko je iole informatički vičan! a to je samo jedan aspekt! osnovni problem je što svest prosečnog čoveka uvek kaska za onima koji su inteligentniji, pa je tehnologija uvek ispred sposobnosti prosečnog čoveka da je u potpunosti shvati! a taj jaz se sve više povećava!
(0)
(0)
Miki 30.05.2018 14:52
lične karte u SAD ne postoje. a ni "robne kuće" :) robne kuće ne postoje ni kod nas. postojale nekad, "dok je služba radila kako treba" :)
(0)
(0)
Miki 30.05.2018 14:57
ne samo tehnologija, nego i reči, pojmovi, ideje - prihvataju se i koriste bez osnovnog razumevanja istih - ni njihovog značenja ni posledica njihovog korišćenja! #GDPR :)
(0)
(0)

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000