Pres i ja - 21.12.2017.

Politika, ekonomija, društvo teme su i ovog izdanja emisije Pres i ja. Ovih dana predstavljena je knjiga razgovora sa 50 ličnosti, aktivnih učesnika na javnoj sceni Srbije, pod nazivom Neću da ćutim. U razgovorima objavljivanim u časopisu Nova ekonomija tokom proteklih pet godina, ličnosti iz javnog, političkog, ekonomskog i kulturnog života Srbije, različitih političkih uverenja i karijera daju svoja viđenja kuda Srbija ide i šta nam je činiti. Ekonomista prof. dr Ljubomir Madžar, jedna od intervjuisanih ličnosti u knjizi i Biljana Stepanović, glavna i urednica Nove ekonomije, u emisiji komentarišu aktuelna ekonomska i društvena pitanja.

Da li je izlazak iz decenijske političke i kulturne inercije jedini smisleni nacionalni posao, pitanje je koje, komentarišući aktuelne teme i odnose, u Presiji pokreće Željko Cvijanović, glavni i odgovorni urednik Novog standarda

Autor i voditelj emisije: Zoran Panović
Urednica: Ljubica Urošević

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj gledanja: 1006

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000