Pres i ja - 28.12.2017.

Svoj osvrt na politička zbivanja u godini koja je na izmaku, kao i na njihovu medijsku sliku, iznose prof. dr Slaviša Orlović sa Fakulteta političkih nauka i novinar Milovan Jovanović, urednik Info arene. Ima li izgleda da se srpska politička scena približi dijalogu kao konstruktivnom susretu razlika ili svaka strana ostaje zatvorena u svom monologu?

Gost Presije je i autor popularne muzičke emisije Neonska duga Žikica Simić, koji podseća na 50-godišnjicu objavljivanja prvih albuma Džimija Hendriksa kao početak nove muzičke epohe, kao i na druge značajne datume i događaje u rok muzici u 2017. godini.

Autor emisije: Zoran Panović
Urednica: Ljubica Urošević

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj gledanja: 1517

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000