Pres i ja - 25.01.2018.

Kakvi su dosadašnji efekti Unutrašnjeg dijaloga o Kosovu? Šta pokazuje monitoring, koji sprovodi Forum za etničke odnose, čiji prošireni tim analizira tok dijaloga i ostvarivanje njegovih ciljeva - postizanje širokog konsenzusa oko ostvarivanja interesa Srbije i srpske zajednice na Kosovu? Gosti emisije su članovi istraživačkog tima dr Predrag Milidrag (Institut za filozofiju i društvenu teoriju) i Izabela Kisić (Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji).

Drugi deo emisije posvećen je 50. godišnjici čuvene Stripoteke, koja je drugi najstariji strip-magazin u Evropi sa više od 1000 izdanja najpoznatijih svetskih autora. Biće reči i o novom nastavku kultne strip serije Korto Malteze i saradnji izdavačke kuće Darkvud i Politikinog zabavnika na tom izdanju. Gosti su Milan Jovanović iz redakcije Darkvuda, koja sada uređuje Stripoteku i Aleksandar Žikić, kritičar strip literature i jedini novinar sa ovih prostora koji je intervjuisao Huga Prata, autora Korto Maltezea.

Autor emisije: Zoran Panović
Urednica: Ljubica Urošević

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj gledanja: 1398

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000