Pres i ja - 08.03.2018.

U najnovijem izdanju emisije Pres i ja geopolitičke odnose u svetu i regionu komentariše dugogodišnji ambasador i bivši ministar inostranih poslova Srbije Ivan Mrkić.

Rasprava o inicijativi za promenu imena Zrenjanina izašla je izvan lokalnih okvira i dobija sve širi javni kontekst. Svoje argumente za i protiv iznose predsednik udruženja Petrovgrad  Budimir Jovanović i politikolog Miroslav Samardžić, aktivista Zrenjaninskog socijalnog foruma.

Filmski kritičar Saša Janković, predsednik žirija kritike FIPRESCI na ovogodišnjem Fest-u, daje svoj osvrt na Fest, Oskare i domaću filmsku produkciju.

Autor emisije: Zoran Panović
Urednica: Ljubica Urošević

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj gledanja: 1462

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000