Pres i ja - 15.03.2018.

Mediji su proteklih dana posvetili pažnju godišnjicama smrti Zorana Đinđića i Slobodana Miloševića. Izdavačka kuća Vukotić Medija predstavila je knjigu Đinđić, u kojoj su sabrani radovi 15 autora. Isti izdavač štampao je ranije i političku biografiju Slobodana Miloševića pod naslovom Milošević – još nije gotovo prof. dr Slobodana Antonića.

Gost Presije je Manojlo Manjo Vukotić, novinar i dugogodišnji direktor Novosti, danas vlasnik kuće Vukotić medija.

Šta nam danas, 15 godina od smrti velikog pisca Aleksandra Tišme, govore njegove knjige u kojima je, dekonstruišući prošlost, postavljao pitanje odgovornosti za današnjicu, tumači dr Ruža Perunović, koja je doktorirala na Tišminom delu.

Gost Presije je i naš najproslavljeniji strip crtač Aleksandar Zograf, čije su zbirke stripova objavljene u više od 10 zemalja, a samostalne izložbe održane u mnogim uglednim galerijama od Rima i Pariza do San Franciska i Sijetla. Povod je njegova izložba Tragom malih otkrića koja je u toku u galeriji Kulturnog centra Beograda.

Autor emisije: Zoran Panović
Urednica: Ljubica Urošević

Podeli video sa prijateljima
Ocena 0.00
Broj gledanja: 1525

Molimo vas da pre slanja komentara pročitate sledeće uputstvo:

Komentari koji sadrže psovke, vređanje, pretnje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju bilo koje vrste neće biti objavljeni.

RTV zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.

Molimo vas da prilikom ostavljanja komentara komentarišete temu emisije i da se uzdržite od iznošenja mišljenja i komentarisanja stvari koje nisu u vezi sa temom na koju se komentar odnosi.

Takođe napominjemo da vodite računa o pravopisnoj i gramatičkoj ispravnosti teksta prilikom ostavljanja komentara.

Komentare kojima nam skrećete pažnju na slovne greške i druge propuste ne objavljujemo, ali će biti prosleđeni uredniku i na tome se zahvaljujemo.

Komentare koji se odnose na uređivačku politiku i sugestije ne objavljujemo. Njih možete poslati na mejl budite.saradnik@rtv.rs.

Broj karaktera je ograničen na 2000.

Komentari napisani velikim slovima neće biti objavljeni.

Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove RTV.

Zabranjeno je svako ponovno postavljanje ovog video materijala na druge sajtove.

Vaš komentar

Vaše ime


Vaša e-mail adresa


Vaš komentar
2000